
IV. Magyar Gasztronómia Napja
IV. Magyar Gasztronómia Napja
Magyarország étele 2025. döntő
. Helyszín: Debreceni Egyetem Szolnoki Campus, 5000 Szolnok, Tisza liget sétány 14.
. Időpont: április 26-27.
A IV. Magyar Gasztronómia Napja kétnaposra bővül, és Magyarország egyik legnagyobb, határokon is átívelő gasztronómiai rendezvényévé válik. Harmadszor rendezik meg a Szamos Tányérdesszert versenyt, és két új versennyel várják a bármixereket, a Magyarország Itala koktél-, és a látványos mixerversennyel, de indul a kereskedelmi főzdék részére a „Magyarország Itala 2025” pálinkaverseny is.
Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Szolnoki Szakképzési Centrum, a Debreceni Egyetem és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai államtitkársága öt izgalmas versenyt hirdet 2025-re, mellyel a IV. Magyar Gasztronómia napját színesítik majd.
- A „Szamos Mátyás – Tányérdesszert verseny” harmadik alkalommal kerül megrendezésre, nemzetközi résztvevőkkel.
- A „Magyarország Itala 2025” koktél- és pálinkaversenyek célja, hogy népszerűsítsék a hazai italok fogyasztását és a magyar alapanyagok kreatív felhasználását.
- Magyarország Itala 2025 „Flair” mixerverseny
- Emellett egy rajzpályázat is várja a diákok kreatív munkáit, mellyel a gasztronómia irányába igyekeznek terelgetni őket.
Legutóbbi hozzászólások